Я завжди роблю традиційний плов Рис басматі тому що я вважаю, що це найкращий рис для цього рецепту. Але ви також можете використовувати середньозернистий рис або довгозернистий білий рис, якщо він є у вас під рукою, хоча час приготування може дещо змінитися. Коричневий рис і жасминовий рис — це можливості. 18 березня 2024 р
Традиційно яловичий плов готується з білим рисом, але ми використовували а коричневий рис який ідеально підходить для швидкого приготування, тому що він не стає кашоподібним, а яловичина стає ніжною, що тане у роті. Коричневий рис також набагато корисніший, і ваші голодні люди можуть навіть не зрозуміти, що це коричневий рис. Це так добре працює в цьому рецепті!
довгозернистий білий рис Взагалі, найкращий сорт рису для плову довгозернистий білий рис. Завдяки своїм унікальним ароматам і довжині вище середнього рис басматі є чудовим варіантом для плову.');})();(function(){window.jsl.dh('wWC4Zr2uNKH9ptQPw7GjgAk__43','
рис басматі Поки рис басматі традиційно використовується через його ароматний смак і пухку текстуру, ви можете використовувати будь-який довгозернистий рис як заміну.');})();(function(){window.jsl.dh('wWC4Zr2uNKH9ptQPw7GjgAk__48','
Найкращий рис для рисового плову Цей рецепт вимагає білий рис, бажано довгозернистий, але ви можете використовувати інші типи. Кількість рідини, яку ви додаєте до рису, залежить від конкретного рису, який ви використовуєте. Подивіться на інструкції на упаковці рису.
Плов – суміш із рису, овочів, м’яса та спецій – популярна в усіх країнах Шовкового шляху, але найбільш тісно пов’язана з Узбекистан.